Werkplaats

 

Welkom in onze werkplaats!

Bij Bikestyle zijn we trots op onze toegewijde werkplaats, waar we met passie en vakmanschap zorgen voor het onderhoud en de reparatie van vrijwel elke fiets. Of je nu een stadsfiets, mountainbike, racefiets, of e-bike hebt, ons ervaren team staat klaar om jouw tweewieler weer in topconditie te brengen.

Onze werkplaats is volledig uitgerust en onze monteurs zijn gespecialiseerd in het werken met diverse soorten fietsen. Of je nu een fanatieke mountainbiker bent, de snelheid opzoekt op je racefiets, of geniet van de elektrische ondersteuning van een e-bike, wij hebben de kennis en ervaring om aan al jouw fietsbehoeften te voldoen.

Wat maakt onze werkplaats bijzonder? We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige reparaties en onderhoud te bieden, maar ook een vriendelijke en toegankelijke service. Iedereen is welkom in onze werkplaats, ongeacht het merk of type fiets. We begrijpen dat jouw fiets meer is dan alleen een vervoermiddel; het is een belangrijk onderdeel van jouw levensstijl.

Een afspraak maken?

Onderhoud of een reparatie plannen is heel eenvoudig! Maak hier een afspraak of neem telefonisch contact met ons op. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw fiets snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat je snel weer zorgeloos kunt genieten van jouw fietstochten.

Ons team kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen in onze werkplaats en jouw fiets weer in optimale staat te brengen. Of je nu komt voor een routineonderhoud, een reparatie of gewoon wat advies, wij staan voor je klaar. Tot ziens in onze werkplaats bij Bikestyle!


Terug
Deel het met uw vrienden!

Nieuwe manier om uw onderhoud te plannen!

Voorkom wachttijden in het voorjaar en plan daarom alvast uw servicebeurt met onze nieuwe online planner.

Heeft uw fiets nog een 1e, 2e of 3e servicebeurt tegoed, of wilt u een reguliere servicebeurt plannen? Voor een reguliere servicebeurt hebben wij drie opties in ons programma welke wij kunnen aanbieden om uw fiets in de juiste conditie te houden/brengen.

Om het eenvoudig te maken bieden wij u de mogelijkheid om uw servicebeurt online te plannen via deze link: Online afspraak plannen.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak bij ons maken: 045 525 2361

 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook