Shimano lanceert cashback actie voor E-bikes met Steps middenmotor

Shimano start een Cash Back Actie voor Gazelle e-bikes met Shimano Steps middenmotor. Tot 29 februari 2024 kunnen consumenten na aankoop 200,- terugvragen bij Shimano. De actie geldt voor modellen als Chamonix, Esprit, Bloom en Easyflow. Ga naar de Shimano-website voor actievoorwaarden. Profiteer nu van deze kans om met korting te genieten van hoogwaardige e-bikes met geavanceerde Shimano Steps technologie.


Shimano lanceert cashback actie voor E-bikes met Steps middenmotor


Datum: 21 januari 2024

Shimano, een toonaangevend merk in fietsonderdelen en -accessoires, heeft zojuist aangekondigd dat ze een nieuwe Cash Back Actie starten voor alle e-bikes die zijn uitgerust met een Shimano Steps middenmotor. Deze actie omvat diverse modellen van Gazelle en biedt consumenten de mogelijkheid om na aankoop een cash back van €200,- te ontvangen. De actieperiode loopt van 18 december 2023 tot en met 29 februari 2024. 

Gazelle, bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare e-bikes, biedt met deze actie een geweldige kans voor fietsliefhebbers om te profiteren van extra voordeel bij de aanschaf van geselecteerde modellen. Hieronder staan de Gazelle e-bikes die in aanmerking komen voor de Cash Back Actie:

  • Chamonix C7/C5/T10 HMS
  • Esprit C7 HMS
  • Bloom C7/C380 HMS
  • Easyflow HMS

Met een breed scala aan modellen kunnen consumenten de e-bike kiezen die het beste bij hun behoeften en voorkeuren past.

Voor gedetailleerde informatie en de volledige actievoorwaarden kunnen geïnteresseerden terecht op de Shimano-website.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer nieuws

Zorgenloos op weg met een GPS-tracker van Tracefy.

Ook dieven weten helaas dat jou fiets waardevol kan zijn. Omdat je niet wilt dat jouw kostbare aankoop plotseling verdwenen is, biedt Tracefy je de oplossing: door de Tracefy GPS-tracker in je fiets in te laten bouwen, verlies je hem nooit helemaal uit het oog.

Limburg, zet je fietshelm op! Laatste kans op korting.

Fietsers zijn kwetsbaar in het verkeer en het aantal fietsongelukken waarbij hoofd-hersenletsel wordt opgelopen door ouderen stijgt nog steeds.

Update voorjaar / werkplaats afspraken

Tips voor het staartje van de winter, update over het voorjaar en een nieuwe manier om uw onderhoud te plannen.

Even voorstellen: Nieuwe medewerker

Bikestyle verwelkomt Ralph, een gepassioneerde monteur en fervent fietser, in het team. Hij deelt graag zijn liefde voor fietsen en avontuur.

Rob Wassen

𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐩𝐚𝐬𝐬𝐢𝐞, 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐡𝐨𝐛𝐛𝐲, 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤! 𝐌𝐚𝐚𝐤 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐦𝐞𝐭 𝐑𝐨𝐛, 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐟𝐬𝐥𝐞𝐢𝐝𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐁𝐢𝐤𝐞𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞!

Patrick en Nicolle Zelissen: 'Een fietsenwinkel runnen is topsport'

Patrick (52) en Nicolle (50) Zelissen hadden beiden een goede baan in een totaal andere branche en geen ervaring als ondernemer. Vijf jaar geleden besloot Patrick vanuit zijn hobby voor fietsen te starten met een fietsenwinkel. Niet lang erna kwam de kans voorbij om een bestaande fietsenwinkel in het Zuid-Limburgse Brunssum over te nemen en besloten ze de stap te zetten.

Bikestyle nu ook Kogadealer


Nieuwe manier om uw onderhoud te plannen!

Voorkom wachttijden in het voorjaar en plan daarom alvast uw servicebeurt met onze nieuwe online planner.

Heeft uw fiets nog een 1e, 2e of 3e servicebeurt tegoed, of wilt u een reguliere servicebeurt plannen? Voor een reguliere servicebeurt hebben wij drie opties in ons programma welke wij kunnen aanbieden om uw fiets in de juiste conditie te houden/brengen.

Om het eenvoudig te maken bieden wij u de mogelijkheid om uw servicebeurt online te plannen via deze link: Online afspraak plannen.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak bij ons maken: 045 525 2361

 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook