Nieuw!!

Cube Kathmandu Hybrid speedbike (45Kmh)


Nieuw!!


 

De snelle fiets voor de fietsforenzen!

Daar is hij dan eindelijk! De Kathmandu Hybrid 45 625, de speed pedelec van CUBE, is binnengekomen in ons magazijn. Leuk nieuws dus, zeker in een tijd waarin mensen op zoek zijn naar een goed alternatief voor het openbaar vervoer. 


Met de Kathmandu Hybrid 45 625 gaat iedereen met plezier naar het werk en weer terug. Zonder stress en zonder files en met een dikke smile. De e-bike biedt ondersteuning tot 45 km/u en is voorzien van de compacte, maar krachtige Bosch Performance CX aandrijflijn van de vierde generatie. De volledig geïntegreerde 625 Wh accu maakt het pakket compleet.

Ontdek CUBE's speed pedelec
Met de XT/SLX 1x12 aandrijflijn van Shimano is altijd een passend verzet voorhanden, hoe steil het viaduct of de brug ook is. De krachtige schijfremmen met extra grote remschijven, lange spatborden, een stevige achterstandaard en geïntegreerde verlichting (inclusief remlicht,) zorgen voor een veilige rit naar het werk, het hele jaar door.

Ook nieuw: het frame is zo ontworpen, dat er een speciale Suntour Mobie45 e-bike-voorvork met 100 mm veerweg in past. Veiligheid, tractie en comfort gegarandeerd, ook vanwege de volumineuze, 55mm brede Schwalbe Marathon E-Plus banden.

Een complete fiets voor de fietsforens!

 
Bekijk de Kathmandu Hybrid 45 625
KENTEKENREGISTRATIE


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Maatregelen Corona


Maatregelen Corona

Winkel gesloten, werkplaats geopend

Cube wint prijs beste koop test Telegraaf

Cube Touring Hybrid EXC

Corona


Bike event Bikestyle vrijdag 17 en zaterdag 18 April

Noteer alvast in uw agenda!

Nieuwe website

Met trots presenteren we onze nieuwe website

Wij zijn er voor u!

Beste klanten,

Ivm de Covid 19 maatregelen is onze winkel gesloten. Onze werkplaats is wel geopend.

Indien u interesse heeft in een nieuwe of gebruikte fiets kunt u onze website raadplegen en ons bellen of mailen voor de levertijd en verkrijgbaarheid van de fietsen.

Met vriendelijke groeten,

Team Bikestyle!

 

 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook