Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Bikestyle Brunssum is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Bikestyle Brunssum of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Bikestyle Brunssum worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Bikestyle Brunssum heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Bikestyle Brunssum links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Bikestyle Brunssum van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Bikestyle Brunssum 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Bikestyle gesloten op Koningsdag

Beste klanten,

Op zaterdag 27 april tijdens Koningsdag zal Bikestyle gesloten zijn, en vieren we zelf ook een dagje feest. We zijn er weer voor jullie op de reguliere openingstijden. Bedankt voor jullie begrip en een fijne feestdag gewenst!

Met vriendelijke groet,

Team Bikestyle


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook