Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Bikestyle Brunssum is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Bikestyle Brunssum of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Bikestyle Brunssum worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Bikestyle Brunssum heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Bikestyle Brunssum links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Bikestyle Brunssum van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Bikestyle Brunssum 2023.
Alle rechten voorbehouden.

Vacature Allround Fietstechnicus

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Allround Fietstechnicus.

Kijk op onderstaande link om de vacature te bekijken: https://www.bikestyle.nl/vacatures/detail/?BB8571B0EB224911BB8AEF399473F2E0

 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook