Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Bikestyle is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Bikestyle of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Bikestyle worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Bikestyle heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Bikestyle links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Bikestyle van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Bikestyle 2021.
Alle rechten voorbehouden.

Zomervakantie

Beste klant,

Wegens zomervakantie is onze winkel en werkplaats gesloten van 3 t/m 16 augustus. Vanaf 17 augustus staan wij weer uitgerust voor u klaar.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook